HOE GAAT SEA IN ZIJN WERKING?

Search engine advertising (SEA) is een online marketing term die wordt gebruikt om een betaalde advertentie aan te duiden, SEA richt zich op het promoten van de betaalde advertentie en zorgt ervoor dat de advertentie boven de organische zoekresultaten terecht komt zodat bezoekers deze advertentie als eerst te zien krijgen in de zoekresultaten van Google. 

Veel adverteerder gebruiken de online marketing strategie SEA, vooral wanneer ze er nog niet in geslaagd zijn om organische bezoekers naar hun website te trekken, dan komt SEA aan de pas om op deze manier bezoekers naar hun website te lokken.

Het systeem is niet alleen maar afgesteld op betaalde advertenties, ook met de online marketing strategie SEA komt relevantie aan de pas. Het blijft belangrijk om de juiste “keywords” te gebruiken. Dat betekent dus dat je in de inhoud van de advertenties relevante zoektermen moet gebruiken en deze mogen dus niet alleen misleidend zijn om klanten aan te trekken.

Als je niet zeker weet hoe SEA werkt raad ik jou aan om een SEA bureau in te huren, of een online marketing bureau dat aan SEA doet. Toevallig heb ik wel een optie voor jou, Online Infinity is een online marketing bureau uit Rotterdam dat zich ook vooral richt op de SEA/SEO kant van Google.

online-infinity.nl