Grote forse geile vrouw neuken


grote forse geile vrouw neuken

auto als we langs een seksshop komen. Ik speel ook vaak met mijn heerlijke natte kutje. Die vrijdagavond kom ik dan ook niets vermoedend om ongeveer half zes thuis en zet onze auto in de garage waarna ik via de keuken naar binnen ga en ik vrouwenstemmen hoor vanuit de zitkamer omdat de deur op een kier staat. Mijn vrouw is 39 en ik ben 42 jaar. Geneukt door drie jonge knullen.

Een oude schoolvriend van vroeger was opgedoken. Samen lazen we al vaak seksboekjes en fantaseerden wel over allerlei geile dingen maar het was er nog nooit van gekomen. We waren al ongeveer 5 jaar vrienden, en al de tijd dacht ik al dat ze verliefd op mij was, en ze nam niet de moeite om het verborgen te houden voor haar man. De bronstige luchten van een week keiharde en supergeile sex verlieten het huis.

Naarmate je meer beleeft kan je het lijstje afstrepen. Een trio waarbij mijn vrouw door twee mannen volgespoten wordt stond, tot aan deze vakantie, nog op het lijstje. Dat het met het vriendengroepje van Bram na onze orgie thuis niet zo goed meer ging was wel een beetje te verwachten helaas. Twee echtparen ruilen van partner en hebben wilde seks. Het was wel bijna twee uur rijden om daar te komen, maar het was ons er erg. Ik kreeg geen reactie. We hebben inmiddels bijna 13 jaar een relatie en zijn beide erg ruimdenkend. We kenden elkaar toen al 14 jaar en zijn 8 jaar geleden getrouwd. Zien hoe ze neukt met een ander. Wat ik ook probeerde, mn man Hans wilde absoluut niet. Het verhaal is een combinatie van hoe ik John het heb ervaren en wat het stel mij heeft verteld.


Sitemap